Емайлирани канчета

 In Nostalgic Art

Удобен аксесоар за следващото ви приключение на открито

Когато се подготвяте за разходка сред природата от съществено значение е теглото на екипировката ви. За да може докато се разхождате с раница на гърба, да не се превивате под нейната тежест, е важно да минимизирате теглото на принадлежностите си. Когато се подготвяте за къмпинг едно от нещата, без които не можете това е емайлираното канче, за лагерния огън. Освен, че е по-здраво, то е и по-леко от обикновената чаша. Емайлираното канче може да се постави директно на огъня, тъй като е напълно безопасно да се ползва над открит пламък. Използвайте канчето за да загреете почти всичко – кафе, чай, горещ шоколад, супа или друга храна от консерва.

Изборът на канче е важен

Разбира се хубаво е да е привлекателно, но най-важното в случая е неговата здравина. Без значение как започвате сутринта си или завършване деня си, трябва да можете да го почистите лесно и просто да го закачите на карабинера.

Канчето е достатъчно голямо, за да се използва като съд за готвене – има вместимост 360 мл. Можете да приготвите сутрешната си закуска и кафе както и вечерния горещ шоколад в едно канче. Канчето е подходящо за всякакви ситуации – независимо дали се разхождате по стръмна планинска пътека, дефилето на някоя река или просто се наслаждавате на чаша кафе в уюта на вашия дом.

Емайлираните канчета варират в разнообразни дизайни – стилен избор за къмпинг или пътуване, на който може да се наслаждавате с години. Те са чудесна алтернатива на пластмасата, екологични са и достатъчно здрави. Канчетата могат да ви помогнат да намалите консумацията на пластмаса и да замените част от кухненските си артикули със съдове за пиене, които са подходящи за многократна употреба и в същото време не са лишени от стил.

Освен това винаги можете да ги използвате и с малко по-различно приложение: като кашпа или моливник. Защо не?! Любимото ви канче, може да се превърне в модерен начин за освежаване на декора на кабинета ви – било то на прозореца или на бюрото.

Recent Posts

Leave a Comment

0