В нашето портфолио съжителстват успешно и се срещат от една страна очарованието на ретро стила и от друга – практичността на модерния стил; продукти за декорация, които имат за цел да внесат чар и уют в дома или офиса ви и модерни технологични продукти, който имат за цел да улеснят ежедневието ви.

Може искрено да обичаме носталгията, която носи ретрото, но не бихме си и помислили да отхвърлим значението на модерния стил. Ето защо с удоволствие предлагаме на българския пазар висококачествени продукти на фирми, утвърдили се на европейския и световен пазар. Както ние, така и всички компании, с които работим или представляваме, залагат на точност и прецизност. По-голямата част от нашите партньори са фирми от Германия, където качествената работа все още е приоритет.


Какво при нас е по-различното от другите on-line магазини?

  • При нас ще откриете висококачествен, интересен и достъпен продукт и което за нас също е важно – ще се забавлявате докато го избирате.
  • Ние не просто предлагаме поредица от специализирани продукти, ние ги познаваме.
  • Винаги сме на линия да обсъдим всеки един от продуктите ни в детайли, не само чрез имейл, но и чрез добрата стара директна комуникация – било по телефон или на място.
  • Радваме се, че представяме на българския пазар изключително развити в технологично отношение фирми, чиито дизайнерски продукти и новаторски технологии са се доказали на практика в ежедневието ни и са основен двигател на прогреса в работата ни.
  • Офисът и складът ни са под един покрив, което позволява бързо и ефективно обработване на поръчките


Свържи се с нас

Може да ни изпратите email и ние ще свържем с вас.

Not readable? Change text. captcha txt
0