LifeStyle – (буквално – стил на живот) или казано на български „лайфстайл“ – поредният чужд израз, който навлезе в езика и в ежедневието ни, но пък има толкова позитивно значение. Ако излезем от обичайното социално значение на думата и от това какъв е „модерният лайфстайл“, всеки един от нас има свой стил – уникален и неповторим за него самия.

Погледнато под друг ъгъл, надали има човек, който не би искал да достави удоволствие на себе си или на свой близък, или приятел и да направи живота си по-интересен и приятен. В този смисъл малките радости като да избереш подходящ подарък за приятел, да подбереш нещо интересно, което знаеш, че ще го изненада и ще му допадне е страхотно удоволствие. Със същото желание можем да направим подарък и за самите себе си като при това подходим и с малко хумор.

Всеки разбира и интерпретира това по свой начин, и точно в това се крие голяма част от красотата на понятието лайфстайл!

Открийте при нас продукти, с които ще се отличите, като дизайнерските ръчно тъкани кърпи от Aelia Anna или висококачествените френски кутии и чанти за храна на марката Maped (очаквайте скоро при нас). Достовете едновременно удоволствие на себе си и на близките си.

0