КУТИЯ С КЛИПС – МИКС ЯДКИ

15.90лв. С вкл. ДДС

Код: NART 31121 Категория:

Размери:7.5x11x17.5
Материал: Метал
Вместимост: 1.3L

Налично

Описание

Описание

Ядките са не само вкусни, но и полезни. Вече е възможно да си купим сурови ядки на много места, като направим собствен микс. За да могат да се запазят свежи. Вече има подходящо място за тяхното съхранение и това е кутиятя с клепс – Микс ядки.  А от красивото и атрактивно изображение ясно се разбира какво има вътре.

Тази кутия с ретро дизайн не само ще добави интересен щрих към интериора в кухнята ви, но и ще запази ядките ви свежи.

КУТИЯ С КЛИПС – МИКС ЯДКИ има здрава метална конструкция, издръжливо силиконово уплътнение на капака и закопчалка, която го държи плътно затворен. В същото време капака се отваря и затваря много удобно. Кутията се почиства лесно – просто измийте със сапун и топла вода и оставете да изсъхне напълно на въздух.

Ако обичате декоративни кухненски кутии, които са не само функционални, но и стилни, тази кутия за съхранение на ядки е създадена за вас! Тя ще пасне чудесно сред интериор издържан във винтидж или рустик стил и ще се впише лесно сред другите ви кухненски аксесоари. Всички знаем, че насладата и качеството на живот са свързани най-вече с кухнята и готвенето, отколкото с всичко останало.

КУТИЯ С КЛИПС – МИКС ЯДКИ, веднага се забелязва на рафта – трудно се пропускат красивата графика в ретро стил и релефните елементи, които допълват дизайна й. В същото време тя е лесна за поддържане и пести място.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 0.208 кг
Размери 7 × 11 × 17 см