МЕТАЛНА ТАБЕЛА 20Х30 – ДАЙМЛЕР КАМИОН – ОТВЪД ОГРАНИЧЕНИЯТА

19.90лв. С вкл. ДДС

Размери:20×30 см.
Материал: Метал

В наличност

Описание

Описание

Метална табела 20х30 – Даймлер камион  – Отвъд ограниченията може да бъде подарък за всеки познавач на товарните превозни средства. Роднина, приятел или колега ще оцени тази табела като различен и интересен подарък. Това е и свежа идея за дамите, които често се чудят какъв подарък за мъж да купят. Е дами, металната табела определено е отличаващ се подарък. А историята на този камион добавя още към идеята…

Unimog става официално част от Mercedes-Benz през 1951 г. Името му също е интересно – UNIversal-MOtor-Gerät (Gerät – н. ез. означава устройство). Той е първият модел, който е проектиран да се използва като самоходна машина в селското стопанство, а неговото 4х4 задвижване, му позволява да достига трудно достъпни места с по-висока скорост. Благодарение на своите възможност за висока проходимост Unimog  се използват  и като военни транспортни средства,  за пожарникарска дейност, при транспортиране на лагерно оборудване и дори в off-road състезания.

Метална табела 20х30 – Даймлер камион – Отвъд ограниченията е изпълнена в типичния за Nostalgic Art ретро стил и без съмнение ще зарадва всеки ценител. А богатата история, която стои зад този дизайн, впечатлява много автоманиаци.

Табелата е част от Колекцията Mercedes-Benz. Както всички останали табели „идва“ готова за монтаж. От вас се иска само малко работа с чука и четири пирончета и вече имате свеж акцент на стената.

Металните табели могат успешно да предадат атмосфера на всяко помещение, точно както картините. Ако обаче искате по-модерно излъчване, не сте фен на картините или те отразяват вашето отношение към атмосферата у дома или офиса, замислете се за табелите. Металните табели, не само са интересни, но и практични.

 

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Размери 30 × 20 см