Out of Stock

МЕТАЛНА ТАБЕЛА 20Х30 – НЮРНБУРГРИНГ

19.90лв. С вкл. ДДС

Размери:20×30 см.
Материал: Метал

Изчерпан

Описание

Описание

МЕТАЛНА ТАБЕЛА 20Х30 – НЮРНБУРГРИНГ, за декорация на стена, както у дома, така и в офиса или гаража. А може и да изненадате приятел с интересен подарък. Може да украсите дома си с метални табели и така да внесете в дома си уникален носталгичен и артистичен ретро вид.

МЕТАЛНА ТАБЕЛА 20Х30 – НЮРНБУРГРИНГ е част от серия ретро декоративни табели посветени на световноизвестната марка, чието име е синоним на високо качество, екстравагантност и технически прогрес.

В началото на 1909 г. е поставено началото на марката AUDI от Август Хорх, който е чиракувал при самия Карл Бенц. По същото време в Саксония е основана компанията DKW. През 1932 г. команиите AUDI, Horch, DKW и Wanderer се обединяват под името Auto Union. Логото на марката символизира това обединение – четирите пръстена, представляват всяка от фирмите станали часто от него.

Металните табелки са популярна част от декора и предлагат идеална възможност да придадете индивидуалност и атмосфера както и да създадете забавен акцент в интериора. Разкрасете дома, паркинга, заведението или офиса си с невероятно разнообразие от хумор, носталгични спомени, фен и практични табели. Многообразието от размери, послания, лозунги и предупреждения превръщат този продукт в практичен, личен и отличаващ се подарък за вас и приятели, както и за клиенти.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Размери 30 × 20 см