МЕТАЛНА ТАБЕЛА 30Х40 – BMW ПРЕВЪРНИ ЖИВОТА В ПРИКЛЮЧЕНИЕ

29.90лв. С вкл. ДДС

Размери:30×40 см.
Материал: Метал

Налични са само 1

Описание

Описание

Метална табела 30х40 – BMW Превърни живота в приключение е страхотно допълнение към колекцията на всеки фен на бързите скорости и по-специално на моторите BMW.

Славната история на производството на мотоциклети под марката BMW започва в далечната 1923 г. След подписването на Версайския мирен договор на BMW е забранено да произвежда самолетни двигатели, което налага компанията да се преориентира. Така се поставя началото на мотоциклетите BMW, които се произвеждат под марката BMW Motorrad. През годините BMW продължава да развива своите мотоциклети, които печелят и редица състезания.

Именно този новаторски и приключенски дух е претворен в новата метална табела 30х40 – BMW Превърни живота в приключение. Табелата може да се превърне в страхотен акцент от декорацията не само в гаража, но и в офиса или дори във всекидневната.

Където и да изберете да я закачите можете да бъдете уверени, че ще привлича вниманието. Монтирането става бързо и лесно. Табелата има готови отвори в четирите си края.

Табелата е част от по-обширна колекция ретро продукти. За ваше удобство сме обединили всички продукти от серията в Колекция BMW.

Ако търсите интерес и оригинален подарък за мъж – ваш приятел или роднина и той е фен на BMW си заслужава да се замислите за метална декоративна табела.

 

 

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Размери 40 × 30 см