МЕТАЛНА ТАБЕЛА 30Х40 – CLASSIC DS19 BERLINE

29.90лв. С вкл. ДДС

Размери:30×40 см.
Материал: Метал

Характеристики:

  • обезопасени ъгли
  • готови отвори за монтаж в четирите края на табелата
  • UV защита
  • 3D ефект
  • табелите са нови, но имат ретро вид като от 50-те и 60-те години на миналия век
  • специален ретро дизайн с лиценз от световноизвестни брандове като Coca-Cola, Harley Davidson, VW, BMW, Mercedes и много други.

Налични са само 1

Описание

Описание

МЕТАЛНА ТАБЕЛА 30Х40 – CLASSIC DS19 BERLINE, за декорация на стена, както у дома, така и в офиса или гаража. А може и да изненадате приятел с интересен подарък. Може да украсите дома си с метални табели и така да внесете в дома си уникален носталгичен и артистичен ретро вид.

МЕТАЛНА ТАБЕЛА 30Х40 – CLASSIC DS19 BERLINE е част от серия ретро декоративни табели посветени на световноизвестни автомобилни брандове.

Citroën DS е като кола от бъдещето за времето си. Citroën DS е създадена след края на Втората Световна Война, в момент когато хората не се интересуват толкова от иновации. Нейният аеродинамичен дизайн на купето, както и хидропневматичното и саморегулиращо се окачване, я правят абсолютно уникална по рода си кола.

През годините Citroën DS придобива митичен статут, особено в родната Франция. Това е колата, благодарение, на която президентът Шарл дьо Гол, оцелява не след един, а след два атентата.

Настоящите собственици на марката, оценяват толкова високо нейния статут, че създават гамата DS Automobiles през 2009 г. Според някои фенове, обаче, това е по-скоро опит да се търгува с легендарното име, отколкото да се създаде нещо ново и иновативно като оригинала.

Металните табелки са популярна част от декора и предлагат идеална възможност да придадете индивидуалност и атмосфера както и да създадете забавен акцент в интериора. Разкрасете дома, паркинга, заведението или офиса си с невероятно разнообразие от хумор, носталгични спомени, фен и практични табели. Многообразието от размери, послания, лозунги и предупреждения превръщат този продукт в практичен, личен и отличаващ се подарък за вас и приятели, както и за клиенти.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Размери 40 × 30 см