КУТИЯ С КЛИПС – ГОРЕЩО КАФЕ СЕГА

15.90лв. С вкл. ДДС

Код: NART 31126 Категории: ,

Размери:7.5x11x17.5
Материал: Метал
Вместимост: 1.3L

Налично

Описание

Описание

КУТИЯ С КЛИПС – ГОРЕЩО КАФЕ СЕГА е от серията посветена на 50-те години. Очарованието на тези отминали дни е предадено чрез дизайна. Кутията ще привлече вниманието на любители на кафето и със закачливия надпис: “пристастени към кафето”. А плътно затварящия се капак ще гарантира, че нищо от прекрасните аромати няма да се изгуби.

КУТИЯ С КЛИПС – ГОРЕЩО КАФЕ СЕГА има здрава метална конструкция, издръжливо силиконово уплътнение на капака и закопчалка, която го държи плътно затворен. В същото време капака се отваря и затваря много удобно. Кутията се почиства лесно – просто измийте със сапун и топла вода и оставете да изсъхне напълно на въздух.

Ако обичате декоративни кухненски кутии, които са не само функционални, но и стилни, тази кутия за съхранение на кафе е създаден за вас! Тя ще пасне чудесно сред интериор издържан във винтидж или рустик стил и ще се впише лесно сред другите ви кухненски аксесоари. Всички знаем, че насладата и качеството на живот са свързани най-вече с кухнята и готвенето, отколкото с всичко останало.

КУТИЯ С КЛИПС – ГОРЕЩО КАФЕ СЕГА, веднага се забелязва на рафта – трудно се пропускат красивата графика в ретро стил и релефните елементи, които допълват дизайна й. В същото време тя е лесна за поддържане и пести място.

 

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 0.208 кг
Размери 7 × 11 × 17 см