Out of Stock

КУТИЯ С КЛИПС – APE КАФЕ МАГАЗИН

15.90лв. С вкл. ДДС

Код: NART 31123 Категории: ,

Размери:7.5x11x17.5
Материал: Метал
Вместимост: 1.3L

Изчерпан

Описание

Описание

Любимото ви кафе вече си има нов дом – КУТИЯ С КЛИПС – APE КАФЕ МАГАЗИН. В западна Европа малките мобилни магазинчета за кафе обикновено са APE. Там в парковете те са честа гледка. Често около тях има хора, чакащи да си вземат чаша кафе. Да пиеш любимата си напитка докато се наслаждаваш на слънцето и свежия въздух, несъмнено е приятно изживяване. Това съвсем на означава, че не можам също така да му се наслаждаваме и у дома.

Всеки, който обича прясно кафе знае, че е въпрос на време въздухът, светлината, топлината и влагата да повлияят на неговите вкусови качества и аромат, независимо дали съхранявате кафе на зърна или мляно такова. За съжаление с времето вкусът и ароматът се променят. Тази кутия с ретро дизайн не само ще добави интересен щрих към интериора в кухнята ви, но и ще запази кафето ви свежо и ароматно.

КУТИЯ С КЛИПС – APE КАФЕ МАГАЗИН има здрава метална конструкция, издръжливо силиконово уплътнение на капака и закопчалка, която го държи плътно затворен. В същото време капака се отваря и затваря много удобно. Кутията се почиства лесно – просто измийте със сапун и топла вода и оставете да изсъхне напълно на въздух.

Ако обичате декоративни кухненски кутии, които са не само функционални, но и стилни, тази кутия за съхранение на кафе е създаден за вас! Тя ще пасне чудесно сред интериор издържан във винтидж или рустик стил и ще се впише лесно сред другите ви кухненски аксесоари. Всички знаем, че насладата и качеството на живот са свързани най-вече с кухнята и готвенето, отколкото с всичко останало.

КУТИЯ С КЛИПС – APE КАФЕ МАГАЗИН, веднага се забелязва на рафта – трудно се пропускат красивата графика в ретро стил и релефните елементи, които допълват дизайна й. В същото време тя е лесна за поддържане и пести място.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 0.208 кг
Размери 7 × 11 × 17 см