МЕТАЛНА ТАБЕЛА 20Х30 – МОХИТО

19.90лв. С вкл. ДДС

Размери:20×30 см.
Материал: Метал

Налични са само 2

Описание

Описание

МЕТАЛНА ТАБЕЛА 20Х30 – МОХИТО е чудесна декорация за стената в кухнята или в заведение. Ако обичате този коктейл, то можете да си го приговяте и сами у дома. Рецептата е написана на самата табела. Така “с един удар убивате два заека” както се казва – получавате чудесна декорация за стена в ретро стил и рецепта за страхотен коктейл.

Табелата има UV защита на цветовете и е подходяща и за монтаж в открити пространства.

Ако имате бар или ресторант, то украсата на стените неминуемо ще представлява точка в списъка с интерорните решения. МЕТАЛНА ТАБЕЛА 20Х30 – МОХИТО е част от серията “Барове и заведения”, в която може да откриете още табели, с които да придадете уникален ретро чар на заведението си.

Металните табелки са популярна част от декора и предлагат идеална възможност да придадете индивидуалност и атмосфера както и да създадете забавен акцент в интериора. Разкрасете дома, паркинга, заведението или офиса си с невероятно разнообразие от хумор, носталгични спомени, фен и практични табели. Многообразието от размери, послания, лозунги и предупреждения превръщат този продукт в практичен, личен и отличаващ се подарък за вас и приятели, както и за клиенти.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Размери 30 × 20 см