МЕТАЛНА ТАБЕЛА 30Х40 – COCA-COLA ПРЕЗ ГОДИНИТЕ

29.90лв. С вкл. ДДС

Размери:30×40 см.
Материал: Метал

Налично

Описание

Описание

МЕТАЛНА ТАБЕЛА 30Х40 – COCA-COLA ПРЕЗ ГОДИНИТЕ, за да персонализирате ресторанта или кухнята си с класическия стил на Coca-Cola. Тази табела, която прилича на направена през 50-те или 60-те години на миналия век е лесен начин да добавите винтидж стил към вашия интериор – у дома, в офиса, а защо не и домашно кино.

МЕТАЛНА ТАБЕЛА 30Х40 – COCA-COLA ПРЕЗ ГОДИНИТЕ предлага идеална възможност да придадете индивидуалност и атмосфера както и да създадете забавен акцент в интериора. Осигурете място на стената си за тази страхотна табела – окачете я самостоятелно или й добавете “компания” с още различни тематични табели от колекцията  на Coca-Cola.

Може да изберете от другите теми и да “покажете” на приятелите и близките си разообразните си колекционерски интереси.

А може да я превърнете и в отличаващ се подарък за вас и приятели, както и за клиенти.

Металните табелки са популярна част от декора и предлагат идеална възможност да придадете индивидуалност и атмосфера както и да създадете забавен акцент в интериора. Разкрасете дома, паркинга, заведението или офиса си с невероятно разнообразие от хумор, носталгични спомени, фен и практични табели. Многообразието от размери, послания, лозунги и предупреждения превръщат този продукт в практичен, личен и отличаващ се подарък за вас и приятели, както и за клиенти.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Размери 40 × 30 см