ДИГИТАЛЕН ТЕРМОМЕТЪР MOXX

19.90лв. С вкл. ДДС

Код: 30.1043.02 Категория:

Налично

Описание

Описание

Дигитален термометър Moxx има атрактивен и компактен дизайн. Измерва едновременно температурите на открито и на закрито. Външната температура се измерва посредством кабелен датчик. Длъжината на кабела е 150 см. Този тип термометри намират приложение и необичайни места като хладилник или аквариум. Термометър Moxx, може да отчита и минимални и максимални стойности на температурата.
За да се поддържа комфортна и здравословна среда на живот в закритите помещения, било то на работа или удома, температурата е важен фактор. Контролът на вътрешната температура дава възможност за намаляване на разходите за отопление.
Термометърът може да се постави на всякаква равна повърхност. Первазът на прозореца е особено удачен, защото това позволява датчикът да бъде лесно изведен навън. Така едновременно ще отчитате и вътрешната и външната температура, без да се налага да напускате дома си.
Функцията за запаметяване на минималната и максималната стойност се нулира ръчно. Така според вашите предпочитания и времевия интервал, който искате да засечете, можете да проследите самостоятелно пиковете.
Термометърът може да измерва голям температурен интервал от -40°C до +70°C. Водоустойчивият измервателен сензор може да се използва и за контрол на температурата в хладилници и фризери.
Термометърът работи с 1 бр. батерия CR2032

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 0.030 кг
Размери 6 × 3 × 7 см
Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ДИГИТАЛЕН ТЕРМОМЕТЪР MOXX“