МАРКИ

ВАШИТЕ ЛЮБИМИ КОЛЕКЦИОНЕРСКИ БРАНДОВЕ НА ЕДНО МЯСТО!

Марка BMW
Марка BMW
Марка Fiat
Марка Fiat
Марка Harley Davidson
Марка Harley Davidson
Марка Coca Cola
Марка Coca Cola
Марка Mercedes Benz
Марка Mercedes Benz
marka-goodyear-nostalgic_bg
Марка Goodyear
Марка Kawasaki
Марка Kawasaki
Марка Bakardi
Марка Bacardi
Марка Volkswagen
Марка Volkswagen
Марка John Deere
Марка John Deere
Марка Vespa
Марка Kawasaki

Добре познати и обичани марки в цял свят

Дайте израз на своята страст!

divider
quotation-icon

Носталджик Арт са лицензиран партньор на едни от най-известните имена в света на бизнеса – марки, които всеки разпознава където и да ги види, марки които имат милиони фенове по целия свят.  Обширното портфолио включва имена като BMW, VW, Harley-Davidson, Vespa, Mercedes-Benz, Coca-Cola, Bacardi и др.
Чрез атрактивен дизайн марките са представени в ретро стил с емблематични за тях модели.

Безспорно логото на едни от най-успешните марки в света е лесно разпознаваемо от хората във всяко поколение. Coca-Cola, BMW, Mercedes-Benz, Bacardi  и много други са сред любимите на потребителите. Марката е гаранция не само за качеството на продукта, но и че това е нещо, което ще ви хареса. Така както реалните продукти, които стоят зад тези брандове, носят определено потребителско изживяване, така техните лицензирани продукти също могат да го правят. Създадени с автентичен и атрактивен дизайн, отразяващи историята на бранда – лицензионните продукти са своеобразен принос за неговото популяризиране.

Открийте ново, практическо приложение на любимите си марки в ежедневието. Освежете стените у дома с колекция табели, посветени на любимата ви марка, добавете ретро чар към ритуала ви за сутрешното кафе или открийте ново място за съхранение на любимите ви вещи.

Почерпете вдъхновение от нашите продукти и преоткрийте любимите си марки.

Лицензирани марки
0