ВАШИТЕ ЛЮБИМИ КОЛЕКЦИОНЕРСКИ БРАНДОВЕ НА ЕДНО МЯСТО!

BMW
ФОРД
ФИАТ
ФОЛКСВАГЕН
ОПЕЛ
СИТРОЕН
ХОНДА
МЕРЦЕДЕС БЕНЦ
СИТРОЕН
ВЕСПА
ХАРЛИ ДЕЙВИДСЪН
ТРИУМФ
ДЖОН ДИЪР
ФЕНД
ПАН АМ
МАРТИНИ
КОКА-КОЛА
БАКАРДИ

ДОБРЕ ПОЗНАТИ  И ОБИЧАНИ МАРКИ В ЦЯЛ СВЯТ

Дайте израз на своята страст!

 

Носталджик Арт са лицензиран партньор на едни от най-известните имена в света на бизнеса – марки, които всеки разпознава където и да ги види, марки които имат милиони фенове по целия свят.  Обширното портфолио включва имена като BMW, VW, Harley-Davidson, Vespa, Mercedes-Benz, Coca-Cola, Bacardi и др.
Чрез атрактивен дизайн марките са представени в ретро стил с емблематични за тях модели.

Безспорно логото на едни от най-успешните марки в света е лесно разпознаваемо от хората във всяко поколение. Coca-Cola, BMW, Mercedes-Benz, Bacardi  и много други са сред любимите на потребителите. Марката е гаранция не само за качеството на продукта, но и че това е нещо, което ще ви хареса. Така както реалните продукти, които стоят зад тези брандове, носят определено потребителско изживяване, така техните лицензирани продукти също могат да го правят. Създадени с автентичен и атрактивен дизайн, отразяващи историята на бранда – лицензионните продукти са своеобразен принос за неговото популяризиране.

Открийте ново, практическо приложение на любимите си марки в ежедневието. Освежете стените у дома с колекция табели, посветени на любимата ви марка, добавете ретро чар към ритуала ви за сутрешното кафе или открийте ново място за съхранение на любимите ви вещи.

Почерпете вдъхновение от нашите продукти и преоткрийте любимите си марки.

Лицензирани марки
Свържи се с нас

Може да ни изпратите email и ние ще свържем с вас.

Not readable? Change text. captcha txt
0