ТЕМАТИЧНИ КОЛЕКЦИИ

Вашите интереси на едно място

Автосервизи и бензиностанции
АВТОСЕРВИЗИ И БЕНЗИНОСТАНЦИИ
Колекция забавни слогани
ЗАБАВНИ СЛОГАНИ
Колекция домашни любимци
ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ
Колекция бар и ресторант
БАР И РЕСТОРАНТ
Колекция дом и градина
ДОМ И ГРАДИНА
Колекция на открито
НА ОТКРИТО
Колекция Pin Up
PIN UP
Колекция кафе и шоколад
КАФЕ И ШОКОЛАД
Колекция знаменитости
ЗНАМЕНИТОСТИ

Тематични колекции

divider

Тематични колекции

quotation-icon

Всеки от нас донякъде е неосъзнат колекционер. В детството си започваме с фигурки от любими филми, а после с възрастта преминаваме към различни предмети в зависимост от интересите ни. Голяма част от нас са събирали картинки от дъвки Турбо, салфетки, опаковки от шоколади, плюшени играчки, картички ….. Ах, списъкът е безкраен!

В днешно време с разширяването на възможностите за пътуване някои хора започват да колекционират снимки или интересни сувенири, закупени с цел да ни напомнят за определено място на което сме били. А магнитчетата?! Надали има хладилник, който да не е „разкрасен“ с тях – донесени от родни и по-далечни дестинации от вас или ваши близки.

Често колекциите се събират цял живот, а други са плод на моменти желания и интереси или пък са продукт на задълбочени познания в дадена област като нумизматиката например.

Мотивите, които карат хората да събират определени предмети са различни: сантиментална стойност; рядък и интересен дизайн; аранжиране и преаранжиране на помещения и др. Обединяващият елемент на една колекция може да бъде определена марка, събитие или тематика. В крайна сметка няма такова голямо значение какво мотивира колекционера, важно е удоволствието, което му носи събирането.

Оказва се, че Ретрото е стил, който обединява много поколения, вдъхновява различни интериорни решения и добавя цвят в дома и офиса. С вашата колекция от табели, например можете да внесете ретро нотка във всяко помещение и в същото време страстта ви да намери изява.

welt
0