ВАШИТЕ интереси НА ЕДНО МЯСТО!

АВТОСЕРВИЗИ И БЕНЗИНОСТАНЦИИ
БАР И РЕСТОРАНТ
ЗАБАВНИ СЛОГАНИ
ДОМ И ГРАДИНА
КАФЕ И ШОКОЛАД
ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ
НА ОТКРИТО
ЗНАМЕНИТОСТИ

ТЕМАТИЧНИ КОЛЕКЦИИ

Всеки от нас донякъде е неосъзнат колекционер. В детството си започваме с фигурки от любими филми, а после с възрастта преминаваме към различни предмети в зависимост от интересите ни. Голяма част от нас са събирали картинки от дъвки Турбо, салфетки, опаковки от шоколади, плюшени играчки, картички ….. Ах, списъкът е безкраен!

В днешно време с разширяването на възможностите за пътуване някои хора започват да колекционират снимки или интересни сувенири, закупени с цел да ни напомнят за определено място на което сме били. А магнитчетата?! Надали има хладилник, който да не е „разкрасен“ с тях – донесени от родни и по-далечни дестинации от вас или ваши близки.

Често колекциите се събират цял живот, а други са плод на моменти желания и интереси или пък са продукт на задълбочени познания в дадена област като нумизматиката например.

Мотивите, които карат хората да събират определени предмети са различни: сантиментална стойност; рядък и интересен дизайн; аранжиране и преаранжиране на помещения и др. Обединяващият елемент на една колекция може да бъде определена марка, събитие или тематика. В крайна сметка няма такова голямо значение какво мотивира колекционера, важно е удоволствието, което му носи събирането

Оказва се, че Ретрото е стил, който обединява много поколения, вдъхновява различни интериорни решения и добавя цвят в дома и офиса. С вашата колекция от табели, например можете да внесете ретро нотка във всяко помещение и в същото време страстта ви да намери изява.

Свържи се с нас

Може да ни изпратите email и ние ще свържем с вас.

Not readable? Change text. captcha txt
0