Дестинация: Неизвестна

 In Nostalgic Art

Обичате ли импровизираните пътувания през уикенда? А докъде пътувахте за последно? До някой известен курорт?! А може би сте от хората, които предпочитат да изнамират скритите прелести на България!

Факт е, че у нас има много красиви, но малко известни местности, които си заслужава да се посетят. Ако обичате да къмпингувате, може да се насладите на тези красоти, които често остават извън обичайните туристически маршрути. Имате възможност да спирате на места, покрай които обикновено прелитате. А най-хубавото е, че сами определяте темпото си.

Природата е страхотен начин да възстановите уморените си умове, да навалите стреса и да съберете впечатления, различни от тези в хотелите. Далеч от тълпите, имате възможност да сте с любимите хора и да наваксате времето, което прекарвате заедно; да си припомните минали ваканции и забавни моменти от тах; да създадете нови спомени. А може да срещнете и нови хора, които имат същите интереси и нагласи като вас!

Затова грабвайте картата и избирайте! А от нас – декорацията за кемпера. Разбира се в ретро стил.

Автентичните и атрактивни дизайни, по лиценз на световно-известни марки, се открояват и правят силно впечатление. Можете да декорирате не само любимия кемпер, а и дома, офиса и дори гаража си.

Recent Posts

Leave a Comment

0